Quilt Inn

Samen met andere quilters een ochtend bezig zijn met handwerken, patchwork en/of quilten. Heerlijk een ochtend bezig zijn met je eigen project. Door ervaringen en ideeën uit te wisselen leer je van elkaar onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom op een woensdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur in Hengelo (Gld). Zie de data in het formulier hieronder. De kosten bedragen 5 euro per keer.

Een Quilt Inn is een leuke manier om eens kennis te maken met ons quiltatelier en gezellig te handwerken, samen met anderen. Wil je ook een keer de quiltstoffen komen bekijken, neem dan contact op dan maken we een afspraak. Er kunnen 8 personen met voldoende afstand aan de tafel werken bij de Quilt Inn.

Wil je zeker zijn van een plaatsje, meld je dan van tevoren even aan via het onderstaande formulier.


 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.
 

Ik wil leren quilten

Ben je nog niet bekend met quilten met de hand (niet machinaal), maar zou je het wel graag willen leren? Meld je dan hieronder aan. Bij voldoende aanmeldingen nemen wij contact met je op om een datum te plannen. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per les (2,5 uur) inclusief koffie / thee.


 

Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.
 
yosonline